Anasayfa
Sepetim
Kategoriler
Giriş Yap
Geri Dön

Beşiktaş’ta Akşam Yemeği Tavsiyeleri

18-01-2023 13:45:46
Beşiktaş’ta Akşam Yemeği Tavsiyeleri

İstanbul’un en sevilen ilçelerinden biri olan Beşiktaş, semt kültürünü kaybetmeyen nadide yerlerden biridir. Her zevke hitap eden restoran ve kafeleri ile kaliteli mekanlar barındıran Beşiktaş günün büyük bir bölümünde kalabalık olan bir semttir. İstanbul’da ziyaret edilecek ilçelerden biri olan bu güzide semte gezmek için gelenlerin en merak ettikleri soru Beşiktaş’ta akşam yemeği nerede yenir sorusudur. Her damak zevkine hitap eden, kaliteli ve nezih mekanların yer aldığı Beşiktaş’ta akşam yemeği tavsiyelerini sizler için derledik.

1.Hanedan Restoran

Beşiktaş’ta manzarası ve menüsü ile tam not alacak mekanlardan biri olan Hanedan Restoran güzel bir akşam yemeği için tavsiye edilecek yerlerden biridir. Hanedan Et ve Hanedan Balık olarak zengin bir menüye sahip olan restoran her damak zevkine hitap etmektedir. Yumuşacık ızgara etlerin ve taptaze mevsim balıklarının tadına bakmak isterseniz Hanedan Restoran’a uğrayabilirsiniz. Mekânın bünyesinde yer alan Barbaros Nargile ve Lookin Cafe-Bar da yemek sonrası geçebileceğiniz yerler için iyi birer alternatif oluşturur. Gitmeden önce deniz manzaralı masalardan birine rezervasyon yaptırırsanız akşamınız daha güzel ve özel olacaktır.

Adres: Yıldız, Motor İskelesi yanı 3, Barbaros Meydani Çiğdem Sokak

Telefon: (0212) 260 48 54

2.Shang Palace

Beşiktaş’taki Shangiri La Oteli’nin bünyesinde yer alan Shang Palace, Çin mutfağının en başarılı örneklerini sunan ödüllü bir mekandır. Yetenekli Çinli aşçılardan oluşan ekip Doğu’nun muhteşem lezzetleriyle geniş bir yemek yelpazesi sunmaktadır. Shangri- La’nın zemin katında yer alan Shang Palace her ne kadar otelin manzarasından faydalanamıyor olsa da şık ve zarif ortamıyla yarattığı ambiyans son derece başarılıdır. Bilgili ve profesyonel servis elemanları, yetenekli şefleri ve iç mekân tasarımı ile Beşiktaş’ta zarif bir akşam yemeği için güzel bir tavsiyedir.

Adres: Sinanpaşa Mah, Hayrettin İskelesi Sok, No.1, Beşiktaş B1 Katı

Telefon: (212) 275 8888

3.Harbi Adana Ocakbaşı

Ocakbaşı ismini duyunca aklınıza salaş bir ocakbaşı gelmesin. Harbi Adana Ocakbaşı doyumsuz Boğaz manzarası karşısında yer alan ferah ve temiz bir mekandır. Kebap ve dürüm çeşitleri ve özenli mezeleri ile geniş bir menüye sahip olan Harbi Adana Ocakbaşı Beşiktaş’ta akşam yemeği tavsiyeleri arasında midenizi şenlendirecek yerlerden biridir.

Adres: Ortaköy Mh., Portakal Ykş. Cd. No:2, 34347 Beşiktaş/İstanbul

Telefon: +90212 3272101

4.Tarihi Karadeniz Döner

Beşiktaş’ta akşam yemeği tavsiyesi arayanlar bu harika dönerin tadına muhakkak bakmalılar. Beşiktaş’ta döner denilince akla gelen ilk yer olan Tarihi Karadeniz Döner tamamen av yapımı pide ve et ile hazırlanmaktadır. Özenle seçilen, dinlendirilen ve terbiye edilen etin lezzetini başka hiçbir yerde bulamayacağınızı garanti ederiz. Taptaze pidenin içine konulan ızgara domates ve soğan da etin lezzetini kat kat artıran önemli bir unsurdur. Yıllardır lezzetinden bir şey kaybetmeyen Tarihi Karadeniz Döner’e ulaşabilmek için tek yapmanız gereken akşamı beklememektir. Çünkü metrelerce uzayıp giden kuyruğa bakarak dönerin erkenden bittiğini tahmin edebilirsiniz.

Adres: Sinanpaşa Mahallesi Mumcu Bakkal Sokak No: 6 Beşiktaş, İstanbul

Telefon: 0212 261 76 93

5.Şöhretler Beşiktaş Köftecisi

Beşiktaş’ta ne yesem diye düşünürken canınız köfte çekerse hiç düşünmeden Şöhretler Beşiktaş Köftecisi’ne oturabilirsiniz. Sade, acılı, karışık ve kaşarlı olmak üzere 4 çeşit köfte seçeneği olan menüde köftenizin yanına mis gibi bir piyaz ya da salata da söyleyebilirsiniz. Yemekten sonra ağzınız tatlansın diye irmik helvası ya da Kemalpaşa tatlısının da tadına bakabilirsiniz. Beşiktaşlı eski futbolcuların fotoğrafları ile süslü olan iç mekân size semt havasını sonuna kadar hissettirecektir.

Adres: Sinanpaşa Mahallesi, Şair Leyla Sokak, No 5/C, Beşiktaş, İstanbul

Telefon: 0212 260 25 60

6.Beyond Akaretler

Yemeğinizi yerken aynı zamanda eğleneceğiniz bir mekân arıyorsanız Beyond Akaretler tam size göre. Beşiktaş’ta özellikle kalabalık arkadaş grupları ile gidebileceğiniz yerlerden biri olan Beyond en çok tercih edilen mekanların başında gelir. İlgi çekici dizaynı ile her köşesinde fotoğraf çekmek isteyeceğiniz harika bir atmosfere sahip olan mekânın mutfağı da bir o kadar iddialıdır. Menüsünde Uzak Doğu’yu ayağınıza getiren lezzette Asya yemekleri, nefis Burgerler ve birbirinden renkli içecekler yer almaktadır. Gitmeden önce rezervasyon yaptırmanızı tavsiye edeceğimiz Beyond Akaretler’in füme etli Beyond dana burgerini mutlaka denemelisiniz.

Adres: Süleyman Seba Caddesi No:42 Akaretler, 34357 Beşiktaş

Telefon: 0507 824 52 99

7.Salt Fried Chicken

Beşiktaş’ta gezerken canınız fast-food isterse uğrayabileceğiniz harika mekanlardan biri Salt Fried Chicken’dır. Birbirinden lezzetli çıtır çıtır tavukları ile hem göze hem mideye hitap eden bu yerde seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Sweet mayo, isli peynir, soslu kırmızı lahana, Relish sos ve Alman turşusu gibi çok farklı lezzetlerle hazırlana burgerleri tatmanız gereken lezzetlerden sadece biridir. Bunun yanı sıra hot wings, tenders ve Salt Special Chicken menüleri de iştahınızı açacak seçenekler sunmaktadır. Fast-food sevenlerin daimî müşterisi olacağı yerlerden biri olan Salt Fried Chicken denenmesi gereken enfes lezzetler sunar.

Adres: Sinanpaşa, Şair Nedim Cd. No:46/A, 34357 Beşiktaş/İstanbul

Telefon: (0212) 236 77 21

8.Çarşı Balık Restoran

Çarşı Balık Restoran Beşiktaş’taki balık restoranları arasında ön plana çıkan yerlerden biridir. Kalabalık yemekler için ideal olan bu balık restoranında günlük hazırlanan lezzetli mezelerin tadı damağınızda kalacaktır. Hem gözünüzün hem midenizin bayram edeceği güzel bir gece geçirmek isterseniz Çarşı Balık’ın sıcacık balıklarının tadına muhakkak bakmalısınız.

Adres: Köyiçi Caddesi Leşker Sokak No: 4 Beşiktaş, İstanbul

Telefon: 0212 258 55 66

9.Baba Söğüş

Söğüş- sakatat mekanlarının en iyisi olarak gösterilen Baba Söğüş’te sakatata dair aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. Saymakla bitiremeyeceğimiz menüsünde kuzu kokoreç, yürek dolma, kuzu uykuluk, ciğer pate, beyin, böbrek ve dil gibi aradığınız her şey var. Eğer sakatat seviyorsanız mekânın özel yapımı olan dana yanağını kesinlikle denemelisiniz. Odun ateşinde uzun süre pişirilen dana yanağı 2-3 kişilik çıktığı için mutlaka önceden ısmarlamalısınız. İsmini Beşiktaş’ın efsane futbolcuları Baba Hakkı ve Baba Recep’ten alan Baba Söğüş, bugüne kadar yediğiniz sakatatları kesinlikle unutturacaktır.

Adres: Sinanpaşa Mahallesi, Şht. Asım Cd. No:35, 34022 Beşiktaş/İstanbul

Telefon: +902122272001

10.Bolu Et Lokantası

Beşiktaş’ta akşam yemeği için ev yemekleri tercih ediyorsanız bu tarihi esnaf lokantası tam size göre. Semtin en lezzetli ve en eski lokantalarından biri olan Bolu Et Lokantası Karadeniz pidesi ve lezzetli ev yemekleri ile uğrak yerlerden biridir. En beğenilen yemeklerinin başında Karadeniz usulü et kavurma gelir. Bunun yanı sıra Macar yemeği olan beşamel sos ve kaşar ile süslenen tavuk da en sevilen yemeklerinden biridir. Konumu sebebiyle öğrencilerin ve çevre esnafın uğrak yeri olan Bolu Et Lokantası’nda çorba ve zeytinyağlı dışında 30’a yakın yemek çıkmaktadır. Damak zevkinize uygun lezzetleri bulabileceğiniz bu lokantada her zaman taze ve sıcak yemek bulabilirsiniz.

Adres: Cihannüma Mahallesi, Eski Yıldız Caddesi, No 12, Beşiktaş, İstanbul

Telefon: 0212 236 75 60

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.